biletul zilei pariuri sportive ro.oddstake.com pariuri sportive online

November 5, 2014 - master

Morosanu si Andrei Stoica, intr-o super gala de K1: Vezi cu cine vor lupta cei doi campioni

Cei mai buni luptatori din Romania, recipe in frunte cu vedetele Catalin Morosanu, troche Andrei Stoica si Bogdan Stoica, vor lupta pe 22 noiembrie, la Palaiper Arena din Monza, templul Formulei 1, in marea finala a circuitului Superkombat, care va avea loc in premiera in Italia.

In total, aproape 5.000 de spectatori sunt asteptati sa asiste la evenimentul transmis in direct la nivel international in 90 de tari.

Dupa ce a organizat ultimele doua gale Superkombat in Olanda, respectiv Elvetia, promotorul Eduard Irimia a adus Superkombat in tara unde exista cea mai mare comunitate de romani din Europa.

“Audienta in Italia este foarte mare datorita romanilor de aici, asa ca ma bucur enorm ca am putut aduce finala in premiera la Monza. Cu siguranta, tricolorul va fi omniprezent in tribune, asa cum s-a intamplat de altfel si la Geneva. Sunt mandru ca, in calitate de presedinte al unei promotii nascute in Romania, putem fi un ambasador pentru tara noastra, iar daca tot vom avea gala intr-un oras faimos pentru Formula 1, pot spune ca vom tura la maxim motoarele pentru acest final de an”, a declarat presedintele Eduard Irimia.

Cel mai popular luptator autohton, Catalin Morosanu, calificat la Monza gratie succesului obtinut in Olanda, il va infrunta pe “Monstrul” din Bellator, Ron Sparks, un colos de 1,93 metri si 125 de kilograme in meciul cap de afis al evenimentului.

“Sunt moldovean, crezi ca ma sperie un monstru asa usor!? Sa vezi ce bataie ii dau de se intoarce plangand in America”, a spus Morosanu, care pana in prezent i-a invins pe toti americanii intalniti de-a lungul timpului. Tot impotriva unui luptator din SUA va lupta si campionul Superkombat, Andrei Stoica, acesta urmand sa dea piept cu specialistul in arte martiale mixte, Emilio Vallecillo, neinvins pana acum in cusca de peste Ocean.

Si fratele mai mic al lui Andrei Stoica, “Baiatul Rau” Bogdan, va fi prezent la Monza, iar in cazul in care il va invinge pe romanul care reprezinta Italia, Alexandru Negrea, are sansa de a se califica in marea finala. Daca unul dintre castigatorii din semifinale se va accidenta, atunci invingatorul dintre Stoica si Negrea va lupta in meciul cu titlul mondial pe masa.

Cei trei nu vor fi singurii romani din gala, Amansio Paraschiv si Cristian Milea vor reuni legiunea romaneasca pregatita sa cucereasca Italia pe 22 noiembrie la Monza. Fanii din Italia care doresc sa achizitioneze bilete pentru eveniment o pot face in magazinele romanesti de alimente din reteaua Logistic East Food si partenere La Costache din zona Lombaria, dar si accesand portalul superkombat.it.

In Romania, marea finala Superkombat va fi transmisa in direct de Sport.ro, in timp ce la nivel international poate fi urmarit in reteaua Eurosport cu incepere de la ora 22:00.

Programul complet al cardului principal din finala Superkombat 2014:

1. Turneul final – Semifinala 1 – Categoria semigrea (-86 kg)
Aristote Quitusisa (Franta) vs Dawid Kasperski (Polonia)

2. Turneul final – Semifinala 2 – Categoria semigrea (-86 kg)
Micky Terrill (Marea Britanie) vs Jorge Loren (Spania)

3. Turneul final – Meci de rezerva – Categoria semigrea (-86 kg)
Alexandru Negrea (Italia) vs Bogdan Stoica (Romania)

4. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Ricardo Lecca (Italia) vs Amansio Paraschiv (Romania)

5. Super Fight – Categoria semigrea (- 81 kg)
Errol Konning (Surinam) vs Giuseppe de Domenico (Italia)

6. Meci pentru unificarea centurilor WKA si Superkombat New Heroes – Categoria mijlocie (- 71 kg)
Julian Imeri (Albania) vs Cedric Manhoef (Surinam)

7. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Emilio Vallecillo (SUA) vs Andrei Stoica (Romania)

8. Super Fight – Heavyweight bout (+ 96 g)
Ron Sparks (SUA) vs Catalin Morosanu (Romania)

9. Turneul final – Finala – Categoria semigrea (- 86 kg)
Castigator semifinala 1 vs Castigator semifinala 2

K1