biletul zilei pariuri sportive ro.oddstake.com pariuri sportive online

September 24, 2014 - master

Un roman isi apara titlul mondial in Elvetia: 90 de tari transmit in direct evenimentul

Eliminarea Finala a circuitului Superkombat va avea loc pe 25 octombrie in Elvetia, malady la Geneva, iar romanul Andrei Stoica va fi capul de afis al evenimentului, urmand sa isi apere titlul mondial la categoria super cruiser in fata spaniolului Moises Baute.

Promotia condusa de Eduard Irimia isi continua planul de expansiune globala, iar in aceasta sambata, la Almere, in Olanda, va avea loc ultimul World Grand Prix de calificare din acest an, gala in care Catalin Morosanu se va confrunta cu favoritul local Brian Douwes. De asemenea, un alt roman, Cristi Spetcu, este anuntat in programul evenimentului transmis in direct in 90 de tari.

Dupa Almere, urmatoarea oprire pentru Superkombat va fi Geneva, orasul clasat in Top 10 al celor mai importante centre financiare din lume. In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc in orasul elvetian, Eduard Irimia a dezvaluit detaliile galei, dar si faptul ca sunt sanse mari ca marea finala a circuitului creat in Romania sa aiba loc in Italia.

“Gala se va desfasura in locatia unde anual are loc Salonul Auto de la Geneva, capacitatea salii fiind de 9.500 de locuri. Daca pana acum fanii s-au obisnuit cu eliminatorii la categoria grea, de data aceasta se va disputa eliminare finala la categoria semigrea, acolo unde vor fi luptatori din 8 tari, iar invingatorii vor merge in turneul final din noiembrie. Finala se va desfasura pe 22 noiembrie, cel mai probabil la Monza, orasul italian cunoscut pentru circuitul de Formula 1”, a declarat presedintele Superkombat.

Bogdan Stoica va fi singurul tricolor prezent in Eliminarea Finala, acesta urmand sa fie cap de serie alaturi de spaniolul Jorge Loren, polonezul Dawid Kasperski si englezul Micky Terrill. De asemenea, in deschidere va lupta si greul Lucian Danilencu, romanul stabilit la Torino, acesta urmand sa dea piept cu bosniacul stabilit la Zurich, Enver Slijvar.

Capul de afis al evenimentului va fi insa confruntarea pentru titlul mondial dintre actualul campion Andrei Stoica si spaniolul Moises Baute, castigatorul turneului mondial de la Constanta, atunci cand si-a invins ambii adversari prin KO. “Baute e un adevarat tanc, nu face niciun pas inapoi cand este in ring, dar are puncte vulnerabile si cu siguranta va exista un singur invingator la Geneva, iar acela voi fi eu”, a spus Andrei Stoica, detinatorul centurii din decembrie 2013, cand i-a provocat primul esec cehului Ondrej Hutnik din ultimii patru ani.

La trei ani de la lansarea circuitului Superkombat, dupa 7 ani de experienta sub denumirea de Local Kombat, promotia condusa de Eduard Irimia este in prezent lider european in show-urile de kickbox, iar in toata aceasta perioada a pus in scena gale in Italia, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Muntenegru, Germania sau Croatia. Toate evenimentele sunt transmise in direct in 90 de tari de pe 5 continente.

K1