biletul zilei pariuri sportive ro.oddstake.com pariuri sportive online

November 26, 2014 - master

Aur la Europene pentru Taekwondo WTF

Dupa un debut timid in prima zi a Campionatului European de Taekwondo WTF pe echipe, case din Turcia, seek delegatia Romaniei s-a revansat in a doua zi, si nu oricum, ci printr-o performanta de exceptie adusa de cel mai in forma sportiv al momentului la Lotul National, Ovidiu Trifan de la C.S.A. Steaua Taekwondo.

Patrunderea in careul de asi a fost, pentru putini, o surpriza dupa seria de succese obtinute de tinarul sportiv in aceasta toamna si totodata forma buna pe care o prezenta, insa victoria din finala, nu oricum, ci intr-o maniera dramatica, la punctul de aur, a zguduit fundatia salii de sport din Antalya.

Aceasta performanta este una dintre cele mai bune obtinute de un sportiv roman pe plan international iar in acest moment pare sa fie o promisiune a noii generatii pentru alte astfel de reusite.

Totodata, Feher Jozsef Zsolt, celalalt sportiv legitimat la C.S.A. Steaua Taekwondo ce s-a luptat ieri, 26.11.2014, a facut o figura frumoasa, reusind la randul sau o performanta notabila.

Acesta a ajuns in semifinala categoriei de +78Kg unde a cedat in fata campionului Olimpic de la Nanjing, Yoann Miangue cu 8 la 11, nu inainte de a-i adiministra acestuia o serie de lovituri ce aveau mai apoi sa nu ii permita francezului sa participe in finala, acesta nemaiputand continua. Asadar un duel Olimpic intre doi sportivi de elita ce, dupa spusele celor prezenti, putea sa se incheie cu usurinta cu un alt rezultat.

Eforturile celor doi, cat si a intregii delegatii, au adus si trofeul pentru locul 3 la categoria de varsta Juniori masculin.

Taekwondo WTF