biletul zilei pariuri sportive ro.oddstake.com pariuri sportive online

September 8, 2019 - Andrei

CAMPIONATUL EUROPEAN UNDER 21- 2019

 

 

Competitia continentala de Tineret a fost organizata in orasul Helsinborg – Suedia, in perioda 3 – 6 Septembrie 2019. Delegatia tarii noastre a participat cu un numar de 9 sportivi si 3 tehnicieni, astfel :Bajan Nicoleta -49 k, Musteata Liana 52 kg, Mihai Georgiana -55 kg, Mocanu Andreea -63 kg, Ion Razvan -63 kg, Simon Szobolcs 68 kg, Badea Alexandru -74 kg, Simionescu Bogdan -80 kg, Costea Luca -87kg, Vasile Luca -+87 kg.

Evenimentul sportiv European la acesta clasa de varsta a fost un bun moment de apreciere a conditiei sportivilor nostri in raport cu obiectivele viitoare. Chiar daca prestatia componentilor echipei noastre a fost general buna, o serie de carente ale debutului acestora in sport isi spun cuvantul. Circumstantele atenuante acordate se reduc la buna mostenire genetica si argumente de ordin comportamental pozitiv, la care se aduga cunostinte tehnice adecvate etapei. Insa, din pacate asa cum am inregistrat, esec dupa esec la acest concurs, circustantele agravante ale slabei prestati sunt lipsa educatiei fizice vremelnice, a acelor argumente stabile multilaterale ce este necesar a se releva in momentele critice, pentru a sustine un rezultat bun. Sportivi nostri au lovit de multe ori, au punctat des si cu aplomb, dar din pacate nu au reusit de gestioneze punctele acumulate, suma celor pierdute find mai mare. Factorul psihologic a jucat deasemenea un rol esential negativ, uni sportivi find in situatia de a fi rapusi de teama de infrangere cat si de cea de victorie, justificat ca (varsta medie a sportivilor find 17 ani). Decalajul dintre varsta biologica si ce cronologica ramane incontinuare un subiect fierbinte, specialisti in sport sportul de performanta cautand solutii la acesta problema ce se releva din ce in ce mai acut.

“Speranta moare ultima” este motto-ul ecestui obiectiv.

Articole / Evenimente / Evenimente internationale / Evenimente nationale / Fara categorie specifica / Stiri / Taekwondo WTF